over wendy
AUTEUR | COACH | JONGENSMOEDER | NATUURLIEFHEBBER
HALLO, WELKOM…

Mijn naam is Wendy Marsman

Ik ben geboren in 1973 in Winterswijk, de Achterhoek, opgegroeid in Zutphen. Na de MEAO Commerciële economie gooide ik mijn studieboeken aan de kant. Ik rolde na mijn stage bij een Nederlandse bank in een vaste baan. In 2017 nam ik ontslag bij de gemeente Zutphen om te gaan ondernemen.

Ik wilde mijn leven anders leven. Ik verlangde naar minder druk en minder presteren. Meer tijd voor mezelf, mijn man en onze jongens. Het lukte me niet. Tot onze zoon Lennart overleed. Ik beloofde mezelf dat mijn leven vanaf dat moment anders zou gaan.

IK BEN NU MEER DAN OOIT FAN VAN HET LEVEN EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN.

Er is zoveel meer mogelijk als jij je dromen serieuzer gaat nemen en jezelf wat minder.

Je hebt niet altijd invloed op wat je meemaakt, je hebt wel invloed op hoe je daarmee omgaat.
Mogelijkheden liggen voor het oprapen.
Dankbaar zijn voor alles wat je overkomt verandert je leven.
waar
ik in
geloof
‘Ben je zoekende naar antwoorden? Wendy is daar zó goed in; het helpen zoeken naar jouw antwoorden.’
HOE IK JOU KAN HELPEN

De kunst van het leven

Ik heb waardevolle lessen in dit leven mogen leren, die ik nu doorgeef en deel. Lessen kunnen groot en zwaar zijn of klein en licht. Iedereen krijgt zijn of haar eigen lessen en de vraag is of je er iets uit kunt halen, er iets van mee kunt nemen. Ik begeleid mensen die moeilijke en pittige situaties hebben meegemaakt, waardoor ze min of meer zijn vastgelopen. Misschien is het tijd om naar jouw les te kijken, zodat ook jij weer door en verder kunt met je leven.
in
de
media
19 januari 2020: Radioprogramma op NH Radio (iedere zondag van 07:00-08:00 uur) over passie, leven en dood, gepresenteerd door register uitvaartverzorger Koop Geersing. Gast: Wendy Marsman, life-coach. Wendy leeft met echtgenoot Jostijn, zoons Marnix en David en de hond Dribbel. Ze heeft waardevolle lessen in dit leven mogen leren die ze nu doorgeeft en deelt. Op Wereldlichtjesdag 2019 kwam haar boek ‘De Laatste Kus – Leven Op Mijn Manier’ uit, dat ze schreef na het verliezen van haar twee-jarige zoontje Lennart. Zij gelooft dat het overlijden van Lennart niet voor niets is gebeurd.
i
Libelle publiceert het artikel: ‘Zo vraag je makkelijker om hulp.’ Hulp vragen is voor de meeste mensen niet zo gemakkelijk. Best gek, want de meeste mensen rijden of koken graag een keertje voor een ander. Hoe komen we af van dat schuldgevoel? En hoe bieden we hulp aan? Wendy Marsman deelt de succesfactoren van het stellen van een hulpvraag.
i
In december 2019 verschen het themanummer Sisterhood van Carolien Magazine, waarin Wendy Marsman in het artikel ‘Troosten en redden, in dat soort Sisterhood wilde ik niet belanden!’ vertelt over haar schrijfdebuut ‘De laatste kus’, over haar aan wiegendood overleden zoontje Lennart, over rouw en hoe ze mede door dit verlies een ongekend sterke passie voor het leven kreeg.
I
Omroep Gelderland: 8 december 2019, WereldLichtjesDag en boekpresentatie van het boek De laatste kus. ‘Rouwen moet je écht op je eigen manier doen’, zegt Zutphense schrijfster van De Laatste Kus. Omroep Gelderland liep met de auteur mee.

Hieronder een korte weergave van de boekpresentatie en een begeleidend interview.

i
Op 10 oktober 2019 schrijft Dafhne van Rossum van VROUW (Telegraaf) een indrukwekkend artikel. ‘Wendy’s zoontje overleed (2): zijn laatste kus hield mij staande’. Ruim vier jaar geleden plaatsten we de blog van Henrieke Schoonekamp die bij de politie werkt. Ze schreef dat ze was gevraagd door Wendy Marsman om vingerafdrukken van het raam te nemen. Vingerafdrukken van haar overleden peuter Lennart (2). Een niet alledaags klusje, waar ook nog eens een prachtig cadeautje uit voortkwam: een laatste kus van het ventje dat met zijn snoetje tegen het raam gedrukt had gestaan.
BESTEL MIJN BOEK

De laatste kus

Als je kindje overlijdt, geloven mensen dat dit het ergste is dat je mee kan maken als ouder. Wendy werd die moeder van een overleden kind. In dit boek neemt ze je mee in haar persoonlijke verhaal. Vol pijn, verdriet, rouw en zeker ook verwondering en het weer voelen van diepe liefde na het verliezen van hun Lennart. Wendy geloofde dat het overlijden van Lennart niet voor niets is gebeurd. Ze vocht als een tijger om meer te morgen zijn dan de moeder van een overleden kindje.
‘JE LEVEN IS NU OVER, HIER KOM JIJ NOOIT MEER OVERHEEN.’
IK BEN HEEL SOCIAAL
CONTACT
mail@wendymarsman.nl
LEES MEER