Hoe haal jij alles uit een event?

Online training

Events, daar heb ik een haat liefde verhouding mee. Dat moet ik waarschijnlijk uitleggen. Want zelf gaf ik in 2023 drie events. En met mijn boekfeest erbij sta ik op vier edities. Ik hou van het podium.

Ik bezoek events graag. Voor mij zijn ze een manier om razendsnel te groeien. Ik kies daarin bewust welk event ik bezoek. En wat mij opvalt bij mijn klanten en collega’s als ik bij zo’n event ben, is de wel heel tijdelijke gretigheid waarmee deelnemers in zo’n event zitten. Het lijkt wel alsof het netwerkgedeelte als belangrijkste wordt gezien. Doordat de focus op netwerken ligt inzichten niet verkregen worden. Doordat de zaal rond wordt gekeken op waar iemand zit. De gedachten niet bij het onderdeel zijn waar de spreker mee bezig is.

Of dat als er inzichten zijn, het implementeren daarvan niet gebeurt.  Er is voorpret over gehaalde doelen. Je voelt ‘oh ja dit ga ik doen’ op de dag van het event. Of de ‘dit moet anders’, dat ga ik nog wel even doen.

Na het event raak je de ‘dat moet anders’ al kwijt. Want eenmaal uit de event-energie moet je van goede huize komen om te implementeren wat je aan inzichten mee naar huis neemt. En daar heb ik iets op gevonden.

Zie een event als samenwerking

Achter de schermen tijdens Mission Possible editie één

De oplossing is dat je een event gaat zien als samenwerking.

Samenwerkingen bereid je voor. Net als een afspraak bij de dokter, een gesprek bij mijn coaches, leven in en met mijn gezin en zelfs het leven.  

Om te voorkomen dat de deelnemers aan Mission Possible editie 1 mijn event bezochten alsof ze een kop koffie drinken bij een vriendin en ze na mijn events zonder implementeren naar huis zouden gaan, heb ik deze training gemaakt. Want lurken aan mijn tiet gebeurt niet tijdens mijn events. Of beter: je laat je niet door mij rijden alsof je in de achtbaan van de Efteling hangt.

Ik doe dat zelf ook niet. Mij laten bereiden. Uit respect voor mezelf én degene die een event organiseert. Als ik niet had samengewerkt met het event van Veronique Prins 2 en 3 november 2022. Als ik niet had geïmplementeerd wat ik daar aan inzichten ontving, dan had ik niet in 2023 drie succesvolle events georganiseerd.

Respect verdien je door samen te werken

Een Event is de mogelijkheid om razendsnel te groeien en te implementeren

Dé aankondiging van Mission Possible editie twee

Maar hoe doe ik dat toch? Keihard groeien door het bezoeken van een event. 

Dat deel ik met je in deze 5-daagse training

Ik neem mee in drie verschillende manieren van voorbereiding. Namelijk: hoe wil je je voelen, onderzoek en intenties zetten.

Let op: deze training kun je ook inzetten om samen te werken met alles dat in je leven gaande is. Is dus meer dan alleen alles uit een event halen.

Wat je leert:

=

Twee categorieën waaronder ik mijn inzichten plaats.

=

Voor, tijdens én na het event. Wat je voor te bereiden hebt en hoe.

=

Plek: welke plek in de zaal neem je in zodat je datgene uit het event haalt wat je nodig hebt. En je niet laat leegslurpen door de hoeveelheid aan mensen en wat in de zaal gaande is.

=

Onderzoek: Waar sta je in je leven en business? Waar sta je voor en hoe combineer je dat met vragen voor een event?

=

Intenties zetten voor een event.

=

Mijn kiesmodel ‘de route van kiezen’

Direct na aanschaf van de training ontvang je de eerste mail  

Let’s go!

Joehoe! Je kan kiezen voor dé combideal. Koop je tegelijk met deze training ook de training ‘hoe stap je in je grootsheid’ ontvang je een leuke korting.

Wendy Marsman is (online) life coach, auteur en ervaringsdeskundige.

Mijn haat liefde verhouding met events gaan diep. 

Zo bezocht ik een event waarbij vrouwen ruzie hadden om de plek in de zaal. Deelnemers die kwijlend en rennend vooraan willen zitten. Totaal niet bezig zijn met of de plek wel helpend is om alle informatie te verwerken. 

Deelnemers die onderling met elkaar appen. En wat denk je van vrouwen die hardop delen dat ze niet voor een gast komen, wel voor de spreker van wie ze een kaart kochten. Daardoor niet open staan voor de boodschap van zo’n spreker.  Ga dan naar de huishoudbeurs, denk ik dan. 

Gebeurt niet bij mijn eerste event, dacht ik. Gewoon niet. En daar ga ik persoonlijk voor zorgen. De training die je nu gaat aanschaffen helpt je niet alleen events voor te bereiden. Zie de training als hulp om alles dat je in je leven tegen komt voor te bereiden en mee samen te werken. 

Check ook even de combideal!