over Mij

Teacher, coach, mentor van vrouwen die een bedrijf hebben.

Daar wel hulp bij hebben gehad. Maar door jouw verhaal blaas je de ander weg. Behalve ik. Omdat het niet gaat om wat je weet. Omdat het niet gaat om wat je bezit. Omdat het gaat om jou.

Behalve op deze pagina. Hier gaat het over mij >>

Ik ben wars van autoriteit. Maar wil wel graag gehoord worden. Ik wil ook dat je naar mij luistert. Ik praat namelijk geen poep en gun je alleen het allerbeste.
Ik doe graag de dingen op mijn manier. Ben een razendsnelle denker, waardoor niet iedereen met mij mee kan. Wen(dy) er maar aan.
De wereld wil mij in diverse hokjes en het liefst in die van rouw drukken. Jammer voor de wereld. Als ik mij dan ergens in laat drukken, dan is dat toch echt in het hok des levens en wereldverbeteraar.
Mijn agenda wordt bepaald door mij en niemand anders.
Wijn drink ik graag en veel. In de praktijk is dat alleen op vrijdagavond en dan wel een goede wijn. Geen slootwater.
Ik schijn direct te zijn. Zelf vind ik dat ik heel lief ben ;-).
Bij mij kun je voor veel terecht, als je het maar vraagt. En ik kom op een tijdstip dat het mij uitkomt.
Ik ga niet voor veel vrienden. Ik ga voor een kwaliteit in ons contact. Ben graag alleen.
Voor iemand die wars is van autoriteit, ben ik ik veel te lang ambtenaar geweest. Namelijk 22 jaar. Ik lijk namelijk op mijn Labrador Dribbel. Ik ben mijn werkgevers heel trouw. Zo ook mijn hulpverleners/coaches, en mijn klanten. Maar maak je er misbruik van, lig je er uit. Ik had het ondernemen veeeeeeeel eerder moeten doen. Maar ja, wie zei van jongs af aan dat ze het nooit zou doen? Ik kan niet anders. Er is geen andere weg dan deze.
De wereld is gelijkwaardig maar niet gelijk, is mij op mijn lijf geschreven. Doe iets met de mogelijkheden die je worden gegeven.
Voor iemand die in ontwikkel- en bloemkoolwijken is opgegroeid, ben ik bijzonder goed terecht gekomen. Mijn gezin bevat drie verschillende nationaliteiten. Ja, leg dat maar eens uit. Smeuïge verhalen zijn dat op verjaardagen. Ik vertel die verhalen nooit. Iets met donkere mannen. Mijn grote liefde.
Elke maand kom ik van mijn Latte verslaving af.

auteur

Sinds mijn gezin keihard door de dood werd geraakt durf ik pas écht op mijn manier te leven en mijn bek open te trekken.

Ja, ik ben de moeder van het jochie dat handafdrukjes achter de ramen achter liet en heb daar mega veel levenslessen uitgehaald die ik jou meegeef. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Maar dat deed ik al eens, dat schrijven, nu is de lol wel vanaf. Ik mag de naam auteur dragen, maar dat zegt ook niet zoveel. Waarmee ik je direct prijsgeef dat als ik het al eens gedaan heb, ik de groei er niet meer in zie en het onmiddellijk anders wil. Wat ik wel met je mee wil geven, is dat als ik de kus kan vinden én handafdrukjes kan laten bewaren echt alles mogelijk is.

Ik hou van gewoon en tegelijk schop ik er keihard tegenaan. Want ik ben giga jaloers op mensen die genoegen kunnen nemen met dat gewoon. Ik kan en wil dat niet. Daag mezelf elke dag uit om er alles uit te halen dat er in zit. Maar meer meer meer is ook niet aan mij besteed. Ik zit er ongeveer tussenin. Ben wel bezig mijn levensstandaard te verhogen en hoop ooit iets met mijn geld te doen voor kinderen.

De kunst van verliezen om daar alles mee te winnen beheers ik tot op de puntjes. Geef die met liefde door, want wow is magisch!
‘Men’, als in…. mijn klanten en mijn gezin noemen mij stout. Ik ontken alles en altijd.
Van feesten hou ik intens. Dan wel de party’s die ik zelf uitzoek. Doe mij maar de plaatselijke foute party met mijn man en de jongens ipv een verjaardag. En een fijne avond in het theater ipv enorm concert ergens op een open vlakte. Hutje mutje tegen elkaar aangedrukt. Oftewel, kom niet zonder toestemming in mijn aura.
Klanten zeggen vaak: Ja, je hebt gelijk. Fair enough. Oke, ik overdenk of ik er iets mee doe. Waarmee ze zeggen: kak, stom mens. Wat ruk, maar nu jij het weet moet ik er iets mee.
Als iets twee keer de aandacht heeft gehad, ben ik er wel klaar mee.
Ben ik niet thuis? Kun je mij vinden in het bos of bij de IJssel. OMG love de IJssel. Als je mij over de brug rijdt naar de andere kant van de IJssel heb ik al heimwee.
Elke dag doe ik een lege toiletrol in de prullenbak. Zet ik schoenen vanuit de keuken en woonkamer in de gang. Hang ik jassen aan de kapstok. Doe ik de toiletbril naar beneden. Hoor ik boeren door het hele huis. Of te wel, ik ben een jongensmoeder.
Oh, naast super ervaren in het leven, heb ik ook een opleiding tot NLP coach, kindercoach, matrixcoach. Deze regel mag je direct weer vergeten. Ondanks dat het super waardevolle opleidingen waren, zegt een opleiding geen reet over hoe goed ik ben. Want dat ben ik. Tja, bescheidenheid mag in de prullenbak. Ik doe daarnaast meer met wat ik zie en mijn intuïtie. Die is pas ontwikkeld. Poeh.
Ja, ik ben plastisch in mijn taalgebruik. Hou van humor. Zo verloor ik op volgorde: mijn kind, mijn baarmoeder, mijn nier en een stuk uit mijn tiet. Maar hé ik leef. Ik geloof dat alles tijdelijk kan zijn. Dus ook emoties. Want voor geluk heb je moed nodig om dat elke dag te voeden. De wereld vindt er namelijk iets van als je zelfverzekerd, gelukkig in de wereld staat en niet meer rouwt. Dan heb je het vast gekregen bij ene pakje boter. Waarom stoppen we dan massaal niet met aandacht geven aan ongeluk?
Een open boek ben ik. Heb mijn hart op mijn tong. Mits de situatie dat toelaat. Ik kan ook heel stil zijn. Kijken naar wat plaatsvind.
Zo, dit is slechts een samenvatting van een super leuk mens! Durf je nog samen te werken? Klik op onderstaande button voor het aanvraagformulier. Netjes invullen binnen de lijntjes. Maar dat is dan ook echt het enige dat je bij mij binnen de lijntjes hoeft te doen.

mentor

Als klein meisje droomde ik van het podium. Dansend op stoelen in de woonkamer bij van die grote tv shows. Het liefst als wereldverbeteraar.

Daarvoor is het helpend om je mond open te trekken. Wat ik niet deed. Ik was de meest ideale leerling die een leerkracht zich kan wensen. Deed netjes mijn huiswerk. Voelde pure angst als ik dat een keer had overgeslagen.

Klas 6 wordt mij verteld dat ik de Mavo niet kan doen. Ik mis een paar punten op de cito en het voordeel van de twijfel wordt mij niet gegeven. Ik ben een dromer. Daardoor zou ik op mijn tenen lopen als ik de Mavo zou gaan doen.

Ik besef mij daar totaal niet dat dit de rode draad wordt in mijn leven. Niet te veel doen, want stel je voor dat ik op mijn tenen loop. Tot mijn 38e heb ik daardoor hard gewerkt om gezien te worden.

Raar he, hoe we juist het tegenovergestelde doen van wat we denken niet te doen. Ik liep op eieren. Het is mij een raadsel dat ik nooit een burn out heb ervaren.

Het leven had een ander verhaal voor mij bedacht. Het sprookje over de dood, waardoor ik het sein kreeg dat ik juist moest gaan leven. Dat dan wel op mijn manier. Niet hoe het hoort.

Dat aanpassen is zo 2011. Sinds dat jaar laat ik mijn kaas niet meer van mijn brood eten. Zie ik om mij heen allemaal vrouwen die zich aanpassen aan hoe het hoort. F*ck dat. Hier moest ik het verschil maken. Zocht hulp. Draaide 

iedereen om mijn vingers. Want sterk, doorleefd en ik weet zoveel. En standaard waren de hulpverleners van mij onder de indruk. Ik zocht en zocht en kon het niet vinden. En als je het niet kan vinden, is de kans groot dat je het zelf al bent.

Dus, hier ben ik. Teacher, coach, mentor van vrouwen die een bedrijf hebben. Daar hulp bij hebben gehad. Maar door jouw verhaal blaas je de ander weg. Bij mij lukt je dat niet.

Omdat het niet gaat om wat je weet. Omdat het niet gaat om wat je bezit. Omdat het gaat om jou. De vrouw die je bent geworden doordat. En de vrouw die je hebt te worden, omdat je ergens naar verlangt.

Wat zou je waarmaken als je gelooft dat alles mogelijk is?

Wat verandert er in jouw leven, dat van je gezin én dat van je klant als jij opstaat en gewoon keihard zegt waar het op staat? Hoe is het voor je als de wereld aan je lippen hangt om dat wat jij te vertellen hebt? Boek hieronder een matchcall dan voorspel ik het je.

IK BEN HEEL SOCIAAL
CONTACT
mail@wendymarsman.nl
LEES MEER