Geld verdienen met jouw missie om zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren.

dat ga je doen in mijn 5 maanden traject.

Want wat je nu doet, is nog niet écht wat jij te doen hebt. Am I right?!

ik heb je door

Er is zeker wel wat gebeurd in je leven, dingen die sommigen traumatisch zouden noemen. Je bent er voorbij gegroeid, je hebt een relatie en een gezin en een opleiding. En je hebt je eigen bedrijf opgericht. Het komt nog niet écht van de grond, al heb je wel klanten. Je weet dat je een keuze te maken hebt, je voelt ook echt wel waar die zo ongeveer ligt… je wilt heel graag. En het is eng.

wat is jouw ervaring waard?

Kun je je geld verdienen met wat je écht te bieden hebt, wat dat dan ook is? Met dat waarmee je echt een verschil kunt maken? Wat je nu doet is best leuk, maar je voelt dat je nog niet doet wat je echt te doen hebt.

=

Krijg je steeds vaker te horen van je man ‘moet je dit nou wel doen, er moet ook brood op de plank komen’. Familie, vrienden – ze zíen het niet, jouw goud. Ze zien je wel worstelen. Irritaties in je gezin zijn onoverkomelijk. En je wordt er gek van! Je wéét dat het moet kunnen lukken. En dat het belangrijk is ook. Maar je ziet ook dat je nu nog niet geloofwaardig overkomt en je barst van de frustratie: je bent er bíjna, maar je weet niet hoe je dat laatste stukje moet afleggen.

=

Je communiceert je een ongeluk. Wat jij te melden hebt is belangrijk, dat voel je. En de wereld moet het weten, zien… maar je voelt ook dat het niet raakt. Het kost je een hoop energie, al die posts op social media, en het levert je veel te weinig klanten op. En je weet ook wel: je zou nog een laag dieper willen gaan. Maar je bent toch nog een tikje bang om écht te delen waar je voor staat – of eigenlijk weet je niet precíes wat dat is.

=

Je wilt écht verder met dat bedrijf van je. Je hebt webinar na webinar gevolgd, van timemanagement tot marketing en van sales tot procesinrichting. Maar je weet ook wel: daar zít het hem niet in. Jij weet namelijk precies waar het in zit. De remmende factor ben jij, is iets in jouzelf dat je nog uit te zoeken hebt. Maar wát? Hoe krijg je zelf zicht op je blinde vlek?

=

Je wilt je klanten dolgraag een ontwikkeling meegeven. Maar je ziet dat ze blijven hangen, dat ze het perspectief dat jij voor hen ziet niet bereiken. En je wéét dat het erin zit! Ontzettend frustrerend, vooral omdat je het jezelf aanrekent: jij weet net niet de juiste snaar te raken. Confronteren vind je eng. Je weet immers hoe het voelt om zelf geraakt te worden. Of zijn zij net niet jouw ideale klanten? Waar moet je veranderen om de impact te bereiken die je kúnt hebben, want dat je impact kunt hebben, dat voel je.

=

Je hebt persoonlijke ontwikkelingstrajecten gedaan, coaching gezocht, therapie gehad: allemaal omdat je voelde dat er meer in je zat dan eruit kwam. En je bent ten volle bereid om jezelf aan te kijken, je hebt het werk gedaan – en nóg loop je in je bedrijf weer aan tegen ‘iets’ wat niet werkt. ‘Iets’ wat nog niet opgelost is. En je hebt geen idee hoe je dat nog moet tackelen, hoezeer je er ook toe bereid bent. Want anders komt dat wat jij te brengen hebt, nooit van de grond.

Hoe zou het voor je zijn als…

1.

… je in je bedrijf zou staan op jouw eigen fijne ongegeneerde manier?

Als je merkt dat het nu lukt en je in je bedrijf neerzet wat zo belangrijk voor je is.

2.

… je op social media precies díe dingen zou posten die de kern raken?

Misschien met knikkende knieën of zweethandjes af en toe, maar wel zó dat ze je in contact brengen met degenen voor wie jij echt iets toe te voegen hebt?

3.

… je zou weten waar je jezelf al die tijd hebt zitten tegenhouden?

En met zicht op je blinde vlek heb je ‘m in no time onschadelijk gemaakt natuurlijk, je bent immers niet bang voor een beetje persoonlijke ontwikkeling.

4.

… je je klanten door jouw begeleiding hun einddoel ziet bereiken?

Als je ze precies kunt meegeven wat ze nodig hebben om die echte transformatie door te maken waarvan jij ziet dat ze hem nodig hebben?

5.

… je kon concluderen dat je het laatste puzzelstukje gevonden hebt?

Dat resterende stukje persoonlijke ontwikkeling, waardoor je bedrijf nu loopt als nooit tevoren?

Kortom. Als je nergens meer concessies doet. Als je bij alles het op jouw manier doet. En als je bij elke vraag precies weet wie je invliegt om jou daarbij te helpen.

Dat is mogelijk in mijn vijf maanden traject.
=

Waarin we in 10 sessies jouw eigen manier van leven én ondernemen vinden.

=

Naast 10 sessies heb je de mogelijkheid masterclasses en q&a’s bij te wonen.

=

Én zie ik jou een keer in het traject een dagdeel live in mijn praktijk.

na 5 maanden weet je

=

Aan het eind van dit traject trek je de klanten aan waar je blij van wordt en dat merkt je gezin! Niemand die meer twijfelt aan jouw boodschap en jouw potentie – zelfs jij niet. Het zat er in, en het krijgt nu de vorm die bij je past. Zoals dat stemmetje, dat vlammetje diep in jou, al die jaren al geweten heeft. You are living the dream!

=
Na afloop van dit traject kosten je socials je weinig energie meer. Simpelweg omdat je er deelt wat je te delen hebt: ze werken vóór je. En omdat je bezig bent met wat voor jou en je klanten essentieel is, krijg je respons van mensen met wie je dolgraag wilt werken (en zij met jou).
=
Na afloop van dit traject zie je haarscherp waar je jezelf zo hebt zitten remmen. Je hoort mij bij het naar bed gaan en bij het opstaan. je lacht je rot om de ‘heb ik hier nou zo tegen op gekeken?’: het is echt verleden tijd. Dat merk je in je bedrijf. De rem is eraf en het stroomt!
=
Aan het eind van dit traject weet je precies wat je tegen een klant zegt om het verschil te maken. Eindelijk heb je volledig de impact die zij nodig hebben. Eindelijk doe je precies de juiste dingen, omdat je nu exact doet waar jij voor bedoeld bent.
=
Dat wat je steeds nog dwars zat in je bedrijf, is opgelost. Dat merk je in alles: hoe je naar buiten treedt, hoe je je voelt én natuurlijk in de flow die je nu in je bedrijf merkt.

Als je niet ingrijpt, gaat het nooit lukken. Dan raak je ervan overtuigd dat er aan jou iets mankeert, en dat je dat niet kunt veranderen. Dan stop je met je bedrijf. Dan leg je je erbij neer dat jouw verhaal, jouw ervaring, jouw vlammetje nooit de wereld zal bereiken, laat staan ‘m veranderen.

heb je nu al spijt van dat wat je nooit hebt gedaan.

Ben je bereid er alles aan te doen om jouw doel te bereiken?

Geloofwaardig over te komen. Geld te verdienen met je missie om zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren? Dan nodig ik je van harte uit om jouw gegevens achter te laten via onderstaande knop.

Jouw investering in dit traject is 4500 euro ex BTW. Het is mogelijk om in vijf gelijke termijnen te betalen.

‘Ik bracht in eigen beheer een magazine uit, waarvan er inmiddels 350 exemplaren verkocht zijn en ik verdubbelde mijn omzet.’

Toen Wendy op mijn pad kwam, zat ik niet goed in mijn vel. Ik had veel angst en stressklachten, mijn bedrijf liep niet goed, ik had weinig klanten en ik wist niet goed wat mijn missie was. Ik durfde mezelf niet uit te spreken en was veel bezig met de mening van anderen. Voor mijn angstklachten stond ik op de wachtlijst voor therapie. Ik had een enorm verlangen om van mijn bedrijf een succes te maken, maar was er diep van binnen van overtuigd dat ik dat niet voor elkaar kon krijgen. Al tijdens het eerste gesprek met Wendy ervaarde ik hoe bijzonder ze is. Wat ik bij andere hulpverleners/ coaches mistte, voelde ik bij Wendy binnen een kwartier: ze zág mij. Had precies door wat mijn gedrag en coping mechanismes waren en spiegelde die liefdevol, doch direct terug. Het was precies wat ik nodig had. Ze zag me groter dan ik mezelf ooit had gezien. En met wat voor resultaat. Tijdens het traject vond ik mezelf en mijn missie terug, leerde ik mezelf voluit uitspreken, maakte ik mezelf weer de belangrijkste persoon in mijn leven, bracht ik in eigen beheer een knetter fantastisch magazine uit, over de kracht van imperfectie, waarvan er inmiddels 350 exemplaren verkocht zijn en verdubbelde ik mijn omzet. Ik ben mezelf tijdens het traject meerdere keren goed hard tegen gekomen, want makkelijk? Dat was het zeker niet. Maar het was het 100% waard. Want als je eenmaal door die weerstand heen gaat is er magie. Wat coaching van Wendy voor mij betekent, is moeilijk in woorden te vatten, maar een ding is zeker: het heeft mijn leven voorgoed veranderd.

linse van dijk

‘Wendy heeft mij en mijn gezin intens gelukkiger gemaakt. En mijn bedrijf? Die draait nu 4x meer omzet.’

‘Toen ik bij Wendy kwam, wist ik niet hoe ik nu verder moest met mijn bedrijf in combinatie met mijn gezin en de extra zorg die ik had voor mijn dochter. Ik voel me als ouder oververantwoordelijk en die zorg wil ik op dat moment aan niemand anders overlaten. Ondertussen vroeg ik aan iedereen wat ik moest doen met mijn bedrijf, wat ze vonden van mijn teksten en hoe zij dachten over mijn prijzen. Ik krijg van alles terug behalve een bedrijf waar ik zo naar verlang, want ik voel: ik ben gemaakt voor het inrichten van huizen. Van Wendy leer ik loslaten, vertrouwen op mijn eigen gevoel en dat ik niet meer bij elke scheet nodig ben. Ik kan mij weer vol vertrouwen storten op dat wat ik het liefste doe! Een fijne thuisbasis creëren voor gezinnen waar plaats is voor iedereen, samen naast elkaar kunnen ontspannen. Die Petra waarvan ik dacht dat die er niet zou komen, liet Wendy mij zien dat ik het wel kan zijn. Wendy geeft het leven de verandering waar iedereen naar op zoek zou moeten gaan. Ze heeft mij en mijn gezin intens gelukkiger gemaakt. En mijn bedrijf? Die draait nu 4x meer omzet.’

petra hendriks

‘Van nul klanten naar drie verkochte trajecten in drie weken.’

‘Al maanden liep ik rond met vragen zoals: Hoe maak ik mijn visie kenbaar? Hoe kan ik mij uitspreken, mijzelf laten zien? Hoe maak ik mijn missie duidelijk? En wat moet ik doen om aan meer klanten te komen? Ik had al talloze gratis workshops gevolgd van business coaches, maar daarbij kreeg ik steeds het gevoel dat het daar alleen om de strategie ging, om de cijfers. En hoewel ik weet dat dat belangrijk is, miste er steeds ‘iets’. Dat ‘iets’ kreeg vorm in een masterclass bij Wendy en in het kennismakingsgesprek dat daarna snel volgde. Tijdens die gesprekken maakte Wendy mij duidelijk dat ik teveel naar mijn concurrenten keek en te weinig naar wat ik nou zelf te brengen had. Ik wil mijn eigen missie uitdragen, daar voor staan. Wendy’s woorden: ‘ik geloof dat veel ondernemers te snel naar een businesscoach stappen’, resoneerde in alles. Dat was het ‘iets’ wat ik miste.
In het traject met Wendy leerde ik vooral veel over mijzelf. Waarom ik bijvoorbeeld klotsende oksels kreeg als ik mijzelf wilde uitspreken. Wat daar voor dynamiek achter zat en hoe ik die kon omzetten. Ik leerde wie ik moet zijn om daadwerkelijk te staan. Met de borst vooruit en de rug recht. Ook mijn kernwaarden en doelen werden mij glashelder. Dit alles zorgde ervoor dat ik van 0 klanten naar 3 verkochte trajecten ging in 3 weken.
Dus als je net als ik ondernemer bent en de wereld wilt verbeteren, maar niet weet hoe je dat precies uit kan dragen, ga dan naar Wendy.’

Danielle braijé-dekker

‘Mijn pilot was binnen no-time vol. Binnen een maand had ik mijn traject met Wendy terugverdiend.’

“Voordat ik bij Wendy begon stond ik op een punt: ik zie hoe het anders kan in mijn branche – de uitvaartbranche – maar ik durfde me niet uit te spreken. Op het moment dat ik bij Wendy startte zat ik middenin een verhuizing, liep nog bij een andere coach. Maar ik voelde ook: als ik wil dat er wat verandert in mijn werk en leven dan moet ik aan de slag en Wendy kan me helpen. Dus ik ging, in het diepe! Ik wilde graag dat Wendy me hielp meer schijt te hebben (en dan met name aan de meningen van anderen). Dácht ik ;-). Uiteindelijk ging het vooral op de manier waarop ik dingen breng. Wendy heeft me geleerd om me op een fijne manier uit te spreken. Was die angst voor meningen en nare reacties ineens helemaal onnodig. Sterker nog: door me uit te spreken haakten de juiste mensen bij me aan en toen ik een pilot ging doen was die binnen no-time vol. Zo had ik binnen een maand mijn traject bij Wendy terugverdiend! En dat was alleen nog het geld. Mijn energie was ook een factor. Bleek dat ik in mijn werk een aantal dingen niet handig deed die me te veel energie kostten. Inmiddels heb ik daarom geleerd om nee te zeggen tegen klanten die niet bij me passen en mijn samenwerkingen kies ik heel zorgvuldig. Ik hou daabij steeds voor ogen: mijn bedrijf dient mij, niet andersom. Wendy is zoveel meer dan wat ik ooit aan coaching heb gehad. Hoe zij coacht is uniek. Jje krijgt zoveel meer dan je ooit had kunnen wensen. In a good way! De coaching is voor mijn hele gezin van toegevoegde waarde. We worden er allemaal beter van. Dat is misschien nog wel het grootste cadeau van de coaching. Iets wat ik vooraf nooit had kunnen bedenken. Ik gun echt iedereen de coaching van Wendy. Als je wilt weten wat precies haar magie is dan moet je het gewoon ervaren. Eerlijkgezegd had ik geen idee waar ik precies aan begon, alleen dát ik eraan begon. En ik zou het zo weer doen!”

hanke amels

‘Ik heb de sprankeling weer ontdekt en het spelen in mijn leven toegelaten.’

“Na intensief gewerkt te hebben aan mezelf vond ik het tijd worden dat ik hulp mocht inschakelen van een coach die met mij mee kon wandelen.   Voor mij was het een grote stap om hulp in te schakelen. Als hardwerkende alleenstaande moeder ben ik gewend om altijd alles alleen te doen. Een geloofsovertuiging die diepgeworteld zat was dat ik nooit uit mijn vast baan kon ontsnappen. Hiermee maakte ik mij slachtoffer van de situatie. Wendy heeft mij keer op keer laten voelen en laten zien dat alleen ik degene ben die de situatie kan veranderen en dat ik daar hulp bij mag vragen. Altijd al had ik een allergie op mensen die in een slachtoffer rol kropen. Tot ik erachter kwam dat ik dit zelf ook doe. Mijn ogen zijn wijd open gegaan voor dit gedrag wat heeft geleid tot grote stappen. Zo weet ik dat het zeker ook voor mij mogelijk is om mijn baan op te geven en te gaan doen waar ik helemaal voor wil gaan. Door te leunen is er een shift ontstaan. Ik heb de sprankeling weer ontdekt en het spelen in mijn leven toegelaten.   Ik voelde mij nooit ergens helemaal welkom in mijn leven. Vaak trok ik mij veel te veel aan van de mening van anderen, vooral van mijn collega’s. Hierdoor lukte het mij niet om werkelijk zichtbaar te worden voor de wereld. Stukje bij beetje kwam ik erachter dat er nog dingen in mijn leven zijn die ik niet echt durf aan te kijken. Ik wist dat het er was, maar kon de energie niet opbrengen om ermee aan de slag te gaan.   En daar was Wendy. Wendy doesn’t talk shit. Die doorzag mijn gedrag en sprak mij aan op mijn terughoudende afwijzende houding. Ik kwam niet weg met een antwoord als “daar heb ik geen energie voor”. Gewoon doen en gaan. Oh my,…gewoon doen en gaan. Tot in mijn vingertoppen heb ik gevoelt dat gewoon doen en gaan echt werkt voor mij.  En daar mag ik hulp bij vragen. Wendy is direct, ze draait er niet omheen en ze voelt de situatie haarfijn aan. Ze heeft me gestimuleerd om me uit te spreken, om ook mijn onzekerheden zichtbaar te maken. Op deze manier kwam ik erachter dat mijn cliënten categorie niet klopte. Mijn energie ben ik gaan richten op vrouwen die vastgelopen zijn in een moeizame relatie en die zichzelf verloren zijn. Ik stimuleer ze om naar hun eigen stem te luisteren, om meer rust te creëren en hun eigen stroom te laten volgen. Doordat ik zelf een ervaringsdeskundige ben, dit wil doen omdat het mijn grootste droom is en ik dit ook te doen heb, heb ik goud in handen.”

meander van leeuwen

‘Een nieuwe baan waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan.’

Er zit veel meer in mij dan wat ik nu laat zien in mijn leven, maar hoe breng ik dat naar buiten? Dat was de vraag waarmee ik mijn 5 maanden traject startte bij Wendy. Als snel kwam ik tot de ontdekking dat de durf om te gaan staan voor waar ik in geloof me in de weg zat. Wat zouden andere mensen van mij vinden? Wie ben ik om te laten zien hoe je regie over je (werk) leven pakt en zo mensen te leren anders naar bijvoorbeeld een situatie in het werk te laten kijken? Na 5 maanden wist ik al zoveel beter wat mij speciaal maakt en Wendy heeft mij onwijs geholpen om dit ook echt te gaan voelen. En door het te voelen durfde ik er echt voor te gaan staan en mijn verhaal uit te dragen. En dat het kan met hele kleine stapjes is ontzettend fijn! Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een nieuwe baan waar ik al mijn kwaliteiten kwijt kan.

bianca wolters

Wil je ook de resultaten behalen waar jij gelukkig van wordt op jouw manier?

Geloofwaardig over te komen. Geld te verdienen met je missie om zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren? Dan nodig ik je van harte uit om jouw gegevens achter te laten via onderstaande knop.

Jouw investering in dit traject is 4500 euro ex BTW. Het is mogelijk om in vijf gelijke termijnen te betalen.

IK BEN HEEL SOCIAAL
CONTACT
mail@wendymarsman.nl
LEES MEER