Alles uit de weg ruimen wat nu nog tussen jou en je missie staat. Om zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren.

dat ga je doen in mijn jaar traject.

Oordelen, geld, overtuigingen, gedachtes en andere obstakels. Ze staan nu nog tussen jou en je missie in. Maar dat moet anders.

‘Cause you didn’t come this far, to only come this far

Am I right?

TE MIDDEN VAN JE SHIT VOND JE JOUW MISSIE

 Jouw werk gaat over dat wat je doorgeeft, wat je wil achterlaten en wat jij hebt voor deze wereld. Ooit ben je keihard gevallen. Je hebt een groot verlies geleden. Een levens veranderende ervaring wat anderen misschien een traumatische ervaring zouden noemen. Jij niet. Je bent er voorbij gegroeid. Gevallen en weer opgestaan. Nu is het tijd om te herrijzen.

Maar een missie voortkomend uit zo’n ervaring, is soms lastig te sturen.
Dat is waar ik om de hoek kom kijken.

wat is jouw ervaring waard?

Kun je je geld verdienen met wat je écht te bieden hebt, wat dat dan ook is? Met dat waarmee je echt een verschil maakt? Wat je nu doet is best leuk, maar je merkt dat er nog iets in de weg staat om écht los te gaan.

=

Te midden van de grootste storm van je leven vond je jouw missie. Je hebt iets doorleeft op een totaal andere wijze dan ‘hoe het hoort’. Je hebt namelijk van jouw mess je MESSAGE gemaakt. En nu heb je iets in de wereld te zetten wat niet past bij het gebaande pad. Sterker nog: er is geen pad. Jij BENT het pad. En met wat jij doet, baan je het pad voor de mensen die na jou komen. Alleen je merkt dat je zelf ook nog wat obstakels op je pad hebt. Overtuigingen, gedachten, oude patronen, de mensen om je heen, geld… Kortom: er staat nog iets tussen jou en het voluit leven van je missie en daar geld mee verdienen. Dat moet eerst uit de weg geruimd worden.

=

Oude verhalen, de verwachtingen van anderen, verdriet, rouw misschien zelfs nog, je partner, je familie, de buren, geld…. Het kunnen allemaal obstakels zijn waardoor jij continu aan jezelf gaat twijfelen. Kan ik dit wel? Klopt mijn gevoel wel? Ben ik niet knéttergek dat ik dit wil? Kan ik hier echt mijn geld mee verdienen? Ergens staat er nog een gigantische handrem op het werk dat je écht te doen hebt. Soms weet je zelf niet eens precies waar.

=

Krijg je steeds vaker te horen van je man ‘moet je dit nou wel doen, er moet ook brood op de plank komen’. Familie, vrienden – ze zíen het niet, jouw goud. Ze zien je wel worstelen. Irritaties in je gezin zijn onoverkomelijk. En je wordt er gek van! Je wéét dat het kan. En dat het belangrijk is ook. Maar door al die twijfels om je heen ga je bijna twijfelen aan jezelf. Je barst van de frustratie: je bent er bíjna, maar je weet niet hoe je dat laatste stukje moet afleggen.

=

Je communiceert je een ongeluk. Wat jij te melden hebt is belangrijk, dat voel je. En de wereld moet het weten, zien… maar je voelt ook dat het niet raakt. Het kost je een hoop energie, al die posts op social media, en het levert je veel te weinig klanten op.
En je weet ook wel: je zou nog een laag dieper willen gaan. Maar je bent toch nog een tikje bang om écht te delen waar je voor staat – of eigenlijk weet je niet precíes wat dat is.

=

Je wilt écht verder met dat bedrijf van je. Je hebt webinar na webinar gevolgd, van timemanagement tot marketing en van sales tot procesinrichting. Maar je weet ook wel: daar zít het hem niet in. Jij weet namelijk precies waar het in zit. De remmende factor ben jij: iets in jouzelf dat je nog uit te zoeken hebt. Maar wát? Hoe krijg je zelf zicht op je blinde vlek?

=

Je wilt je klanten dolgraag een ontwikkeling meegeven. Maar je ziet dat ze blijven hangen, dat ze het perspectief dat jij voor hen ziet niet bereiken. En je wéét dat het erin zit! Ontzettend frustrerend, vooral omdat je het jezelf aanrekent: jij weet net niet de juiste snaar te raken. Confronteren vind je eng. Je weet immers hoe het voelt om zelf geraakt te worden. Of zijn zij net niet jouw ideale klanten? Waar moet je veranderen om de impact te bereiken die je kúnt hebben, want dat je impact kunt hebben, dat voel je.

=

Je hebt persoonlijke ontwikkelingstrajecten gedaan, coaching gezocht, therapie gehad: allemaal omdat je voelde dat er meer in je zat dan eruit kwam. En je bent ten volle bereid om jezelf aan te kijken, je hebt het werk gedaan – en nóg loop je in je bedrijf weer aan tegen ‘iets’ wat niet werkt. ‘Iets’ wat nog niet opgelost is. En je hebt geen idee hoe je dat nog moet tackelen, hoezeer je er ook toe bereid bent. Want anders komt dat wat jij te brengen hebt, nooit van de grond.

Ik zie waar jij op je sterkst bent.
Waar je nog in overleving zit en waar je een masker draagt.
Ik help je alles uit de weg te ruimen wat nu nog tussen jou en je missie staat.

Je was al opgestaan.
Nu is het tijd om te herrijzen.

Hoe zou het voor je zijn als…

1.

… blijkt dat er een heleboel mensen op jouw visie zaten te wachten?

Dat jouw “andere” manier van dingen doen nu precies is waarom mensen bij jou komen. En het dus gewoon wél mogelijk is om je bedrijf zo neer te zetten als hoe jij het voor ogen had.

2.

… je precies díe dingen zegt die de kern raken?

Misschien met knikkende knieën of zweethandjes af en toe, maar wel zó dat je in contact komt met degenen voor wie jij echt iets toe te voegen hebt. 

3.

… je weet waar je jezelf al die tijd hebt zitten tegenhouden?

En met zicht op je blinde vlek heb je ‘m in no time onschadelijk gemaakt. Duh, jij bent inmiddels niet bang meer voor een portie persoonlijke ontwikkeling.

4.

… je klanten door jouw begeleiding hun einddoel bereiken?

Als je ze precies kunt meegeven wat ze nodig hebben om die echte transformatie door te maken waarvan jij ziet dat ze hem nodig hebben?

5.

… je kon concluderen dat je het laatste puzzelstukje gevonden hebt?

Dat resterende stukje persoonlijke ontwikkeling, waardoor je bedrijf nu loopt als nooit tevoren?

Kortom. Je gaat ein-de-lijk het leven bij de ballen grijpen en doen waarvan je al veel te lang voelt dat het moment daar is. Concessieloos. Op jouw manier…

…Want er is geen andere weg.

Verwacht bij mij geen vastomlijnd one-size-fits-all programma. Je krijgt altijd wat je nodig hebt (en soms is dat niet direct wat je had verwacht ;-))
Wat je sowieso krijgt:

=

10 sessies waarin we jouw eigen manier van leven én ondernemen vinden.

=

Naast 10 sessies heb je de mogelijkheid masterclasses en q&a’s bij te wonen.

=

Én ik zie jou en de groep vier keer voor een hele dag livecoaching

=

Toegang tot de whatsappgroep waar je al jouw vragen kunt stellen

In slechts een jaar

=

Ga je doen waar je al je hele leven op aan het voorbereiden was.
Geen half werk meer. Geen maskers meer. Geen overlevingsmechanismes meer. Ja, daar moet je klaar voor zijn. En natuurlijk mag je dat spannend vinden. Is het ook. Maar als je voelt dat je die sprong durft te wagen om er nu écht voor te gaan, dan gaan we flink gas geven samen. Je hebt tenslotte niet alles doorleeft om er nu mee te stoppen, toch?

=

Brengen we alles samen. Je ervaringen, wat je weet, wat jij het allerbeste kan, jouw visie op het leven en jouw rode draad. En geloof me, zodra dat allemaal samenkomt (en dat is doorgaans in maand 3 van mijn traject al) ga je als een raket.

=

Is het afgelopen met dat getwijfelkont. Aan het eind van dit traject trek jij de klanten aan waar je blij van wordt én die je geld opleveren. En dat merkt je omgeving ook. Niemand die meer twijfelt aan jou, je boodschap en jouw potentie – ook jij niet. Het zat er in en het krijgt nu de vorm die bij je past. Je was niet gek, je had al die tijd gelijk: het ís mogelijk.

=

Ga je haarscherp zien waar je jezelf al die tijd zo hebt zitten afremmen. Die blokkade, rem of obstakel dat je voelde? Weg. Rust en vertrouwen zijn ervoor in de plaats gekomen. Oh ja. En een ontembaar vuur waarmee jij je omgeving en klanten aansteekt. Dit is hoe “flow” hoort te voelen. De rem is eraf, de beer is los en het nieuwe hoofdstuk in jouw leven kan nu echt gaan beginnen.

=

Eindelijk weet je precies wat je tegen klanten zegt om het verschil te maken. Je doet de juiste dingen. Je maakt impact. Niet omdat je van mij een trucje hebt geleerd (leer je niet). Simpelweg omdat je nu exact doet waar jij voor bedoeld bent. Zonder maskers, zonder opsmuk. Rauw. Puur. Eerlijk. Zoals je het al die tijd al voelde. En omdat je doet en zegt wat voor jou en jouw klanten essentieel is, krijg je respons van mensen met wie je dolgraag wilt werken (en zij met jou). 

Alles kan stoppen.
Alles kan ineens veranderen.
Ik geloof dat jij dat als geen ander weet.

Maar weet je dat je hier ook zelf invloed op hebt?

Als je niet ingrijpt nu, hoe groot is dan de kans dat het ooit gaat gebeuren? En ben je daar oké mee?

Ben je er oké mee dat je straks nog gaat geloven dat het toch niet lukt, dat er aan jou iets mankeert…

Ben je er oké mee dat jouw verhaal, jouw ervaring, jouw vuur nooit de wereld zal bereiken, laat staan ‘m veranderen?

Fvck no. Daarvoor ben jij hier niet.
Daarvoor is jouw verhaal te groot.

Wees niet iemand die nu al spijt heeft van dat wat ze nooit heeft gedaan.

Ben je bereid er alles aan te doen om jouw doel te bereiken?

Geloofwaardig over te komen. Geld te verdienen met je missie en zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren? Dan nodig ik je van harte uit om jouw gegevens achter te laten via onderstaande knop.

‘Ik bracht in eigen beheer een magazine uit, waarvan er inmiddels 350 exemplaren verkocht zijn en ik verdubbelde mijn omzet.’

Toen Wendy op mijn pad kwam, zat ik niet goed in mijn vel. Ik had veel angst en stressklachten, mijn bedrijf liep niet goed, ik had weinig klanten en ik wist niet goed wat mijn missie was. Ik durfde mezelf niet uit te spreken en was veel bezig met de mening van anderen. Voor mijn angstklachten stond ik op de wachtlijst voor therapie. Ik had een enorm verlangen om van mijn bedrijf een succes te maken, maar was er diep van binnen van overtuigd dat ik dat niet voor elkaar kon krijgen. Al tijdens het eerste gesprek met Wendy ervaarde ik hoe bijzonder ze is. Wat ik bij andere hulpverleners/ coaches mistte, voelde ik bij Wendy binnen een kwartier: ze zág mij. Had precies door wat mijn gedrag en coping mechanismes waren en spiegelde die liefdevol, doch direct terug. Het was precies wat ik nodig had. Ze zag me groter dan ik mezelf ooit had gezien. En met wat voor resultaat. Tijdens het traject vond ik mezelf en mijn missie terug, leerde ik mezelf voluit uitspreken, maakte ik mezelf weer de belangrijkste persoon in mijn leven, bracht ik in eigen beheer een knetter fantastisch magazine uit, over de kracht van imperfectie, waarvan er inmiddels 350 exemplaren verkocht zijn en verdubbelde ik mijn omzet. Ik ben mezelf tijdens het traject meerdere keren goed hard tegen gekomen, want makkelijk? Dat was het zeker niet. Maar het was het 100% waard. Want als je eenmaal door die weerstand heen gaat is er magie. Wat coaching van Wendy voor mij betekent, is moeilijk in woorden te vatten, maar een ding is zeker: het heeft mijn leven voorgoed veranderd.

linse van dijk

‘Wendy heeft mij en mijn gezin intens gelukkiger gemaakt. En mijn bedrijf? Die draait nu 4x meer omzet.’

‘Toen ik bij Wendy kwam, wist ik niet hoe ik nu verder moest met mijn bedrijf in combinatie met mijn gezin en de extra zorg die ik had voor mijn dochter. Ik voel me als ouder oververantwoordelijk en die zorg wil ik op dat moment aan niemand anders overlaten. Ondertussen vroeg ik aan iedereen wat ik moest doen met mijn bedrijf, wat ze vonden van mijn teksten en hoe zij dachten over mijn prijzen. Ik krijg van alles terug behalve een bedrijf waar ik zo naar verlang, want ik voel: ik ben gemaakt voor het inrichten van huizen.
Van Wendy leer ik loslaten, vertrouwen op mijn eigen gevoel en dat ik niet meer bij elke scheet nodig ben. Ik kan mij weer vol vertrouwen storten op dat wat ik het liefste doe! Een fijne thuisbasis creëren voor gezinnen waar plaats is voor iedereen, samen naast elkaar kunnen ontspannen.
Die Petra waarvan ik dacht dat die er niet zou komen, liet Wendy mij zien dat ik het wel kan zijn. Wendy geeft het leven de verandering waar iedereen naar op zoek zou moeten gaan. Ze heeft mij en mijn gezin intens gelukkiger gemaakt. En mijn bedrijf? Die draait nu 4x meer omzet.’

petra hendriks

‘Van nul klanten naar drie verkochte trajecten in drie weken.’

‘Al maanden liep ik rond met vragen zoals: Hoe maak ik mijn visie kenbaar? Hoe kan ik mij uitspreken, mijzelf laten zien? Hoe maak ik mijn missie duidelijk? En wat moet ik doen om aan meer klanten te komen? Ik had al talloze gratis workshops gevolgd van business coaches, maar daarbij kreeg ik steeds het gevoel dat het daar alleen om de strategie ging, om de cijfers. En hoewel ik weet dat dat belangrijk is, miste er steeds ‘iets’. Dat ‘iets’ kreeg vorm in een masterclass bij Wendy en in het kennismakingsgesprek dat daarna snel volgde. Tijdens die gesprekken maakte Wendy mij duidelijk dat ik teveel naar mijn concurrenten keek en te weinig naar wat ik nou zelf te brengen had. Ik wil mijn eigen missie uitdragen, daar voor staan. Wendy’s woorden: ‘ik geloof dat veel ondernemers te snel naar een businesscoach stappen’, resoneerde in alles. Dat was het ‘iets’ wat ik miste.
In het traject met Wendy leerde ik vooral veel over mijzelf. Waarom ik bijvoorbeeld klotsende oksels kreeg als ik mijzelf wilde uitspreken. Wat daar voor dynamiek achter zat en hoe ik die kon omzetten. Ik leerde wie ik moet zijn om daadwerkelijk te staan. Met de borst vooruit en de rug recht. Ook mijn kernwaarden en doelen werden mij glashelder. Dit alles zorgde ervoor dat ik van 0 klanten naar 3 verkochte trajecten ging in 3 weken.
Dus als je net als ik ondernemer bent en de wereld wilt verbeteren, maar niet weet hoe je dat precies uit kan dragen, ga dan naar Wendy.’

Danielle braijé-dekker

‘Mijn pilot was binnen no-time vol. Binnen een maand had ik mijn traject met Wendy terugverdiend.’

“Voordat ik bij Wendy begon stond ik op een punt: ik zie hoe het anders kan in mijn branche – de uitvaartbranche – maar ik durfde me niet uit te spreken. Op het moment dat ik bij Wendy startte zat ik middenin een verhuizing, liep nog bij een andere coach. Maar ik voelde ook: als ik wil dat er wat verandert in mijn werk en leven dan moet ik aan de slag en Wendy kan me helpen. Dus ik ging, in het diepe!

Ik wilde graag dat Wendy me hielp meer schijt te hebben (en dan met name aan de meningen van anderen). Dácht ik ;-).

Uiteindelijk ging het vooral op de manier waarop ik dingen breng. Wendy heeft me geleerd om me op een fijne manier uit te spreken. Was die angst voor meningen en nare reacties ineens helemaal onnodig. Sterker nog: door me uit te spreken haakten de juiste mensen bij me aan en toen ik een pilot ging doen was die binnen no-time vol. Zo had ik binnen een maand mijn traject bij Wendy terugverdiend!

En dat was alleen nog het geld. Mijn energie was ook een factor. Bleek dat ik in mijn werk een aantal dingen niet handig deed die me te veel energie kostten. Inmiddels heb ik daarom geleerd om nee te zeggen tegen klanten die niet bij me passen en mijn samenwerkingen kies ik heel zorgvuldig. Ik hou daabij steeds voor ogen: mijn bedrijf dient mij, niet andersom.

Wendy is zoveel meer dan wat ik ooit aan coaching heb gehad. Hoe zij coacht is uniek. Jje krijgt zoveel meer dan je ooit had kunnen wensen. In a good way! De coaching is voor mijn hele gezin van toegevoegde waarde. We worden er allemaal beter van. Dat is misschien nog wel het grootste cadeau van de coaching. Iets wat ik vooraf nooit had kunnen bedenken.

Ik gun echt iedereen de coaching van Wendy.
Als je wilt weten wat precies haar magie is dan moet je het gewoon ervaren.
Eerlijkgezegd had ik geen idee waar ik precies aan begon, alleen dát ik eraan begon.
En ik zou het zo weer doen!”

hanke amels

‘Ik heb de sprankeling weer ontdekt en het spelen in mijn leven toegelaten.’

“Na intensief gewerkt te hebben aan mezelf vond ik het tijd worden dat ik hulp mocht inschakelen van een coach die met mij mee kon wandelen.  
Voor mij was het een grote stap om hulp in te schakelen. Als hardwerkende alleenstaande moeder ben ik gewend om altijd alles alleen te doen. Een geloofsovertuiging die diepgeworteld zat was dat ik nooit uit mijn vast baan kon ontsnappen. Hiermee maakte ik mij slachtoffer van de situatie. Wendy heeft mij keer op keer laten voelen en laten zien dat alleen ik degene ben die de situatie kan veranderen en dat ik daar hulp bij mag vragen. Altijd al had ik een allergie op mensen die in een slachtoffer rol kropen. Tot ik erachter kwam dat ik dit zelf ook doe. Mijn ogen zijn wijd open gegaan voor dit gedrag wat heeft geleid tot grote stappen. Zo weet ik dat het zeker ook voor mij mogelijk is om mijn baan op te geven en te gaan doen waar ik helemaal voor wil gaan. Door te leunen is er een shift ontstaan. Ik heb de sprankeling weer ontdekt en het spelen in mijn leven toegelaten.  
Ik voelde mij nooit ergens helemaal welkom in mijn leven. Vaak trok ik mij veel te veel aan van de mening van anderen, vooral van mijn collega’s. Hierdoor lukte het mij niet om werkelijk zichtbaar te worden voor de wereld. Stukje bij beetje kwam ik erachter dat er nog dingen in mijn leven zijn die ik niet echt durf aan te kijken. Ik wist dat het er was, maar kon de energie niet opbrengen om ermee aan de slag te gaan.  
En daar was Wendy. Wendy doesn’t talk shit. Die doorzag mijn gedrag en sprak mij aan op mijn terughoudende afwijzende houding. Ik kwam niet weg met een antwoord als “daar heb ik geen energie voor”. Gewoon doen en gaan. Oh my,…gewoon doen en gaan. Tot in mijn vingertoppen heb ik gevoelt dat gewoon doen en gaan echt werkt voor mij.  En daar mag ik hulp bij vragen. Wendy is direct, ze draait er niet omheen en ze voelt de situatie haarfijn aan. Ze heeft me gestimuleerd om me uit te spreken, om ook mijn onzekerheden zichtbaar te maken. Op deze manier kwam ik erachter dat mijn cliënten categorie niet klopte. Mijn energie ben ik gaan richten op vrouwen die vastgelopen zijn in een moeizame relatie en die zichzelf verloren zijn. Ik stimuleer ze om naar hun eigen stem te luisteren, om meer rust te creëren en hun eigen stroom te laten volgen. Doordat ik zelf een ervaringsdeskundige ben, dit wil doen omdat het mijn grootste droom is en ik dit ook te doen heb, heb ik goud in handen.”

meander van leeuwen

‘Een nieuwe baan waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan.’

Er zit veel meer in mij dan wat ik nu laat zien in mijn leven, maar hoe breng ik dat naar buiten? Dat was de vraag waarmee ik mijn 5 maanden traject startte bij Wendy. Als snel kwam ik tot de ontdekking dat de durf om te gaan staan voor waar ik in geloof me in de weg zat. Wat zouden andere mensen van mij vinden? Wie ben ik om te laten zien hoe je regie over je (werk) leven pakt en zo mensen te leren anders naar bijvoorbeeld een situatie in het werk te laten kijken? Na 5 maanden wist ik al zoveel beter wat mij speciaal maakt en Wendy heeft mij onwijs geholpen om dit ook echt te gaan voelen. En door het te voelen durfde ik er echt voor te gaan staan en mijn verhaal uit te dragen. En dat het kan met hele kleine stapjes is ontzettend fijn! Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een nieuwe baan waar ik al mijn kwaliteiten kwijt kan.

bianca wolters

‘Ik bracht in eigen beheer een magazine uit, waarvan er inmiddels 350 exemplaren verkocht zijn en ik verdubbelde mijn omzet.’

linse van dijk

‘Wendy heeft mij en mijn gezin intens gelukkiger gemaakt. En mijn bedrijf? Die draait nu 4x meer omzet.’

petra hendriks

‘Van nul klanten naar drie verkochte trajecten in drie weken.’

Danielle braijé-dekker

‘Mijn pilot was binnen no-time vol. Binnen een maand had ik mijn traject met Wendy terugverdiend.’

hanke amels

Ben je bereid er alles aan te doen om jouw doel te bereiken?

Geloofwaardig over te komen. Geld te verdienen met je missie en zo de wereld van jezelf én je klant te verbeteren? Dan nodig ik je van harte uit om jouw gegevens achter te laten via onderstaande knop.

Voor dit traject heb ik een strenge selectie. Zo hou ik het niveau in de groep hoog. Laat je daardoor niet afschrikken een matchcall te boeken. Zo’n gesprek heeft altijd effect. Voor gratis.

IK BEN HEEL SOCIAAL
CONTACT
mail@wendymarsman.nl
LEES MEER