Trap niet in de valkuil dat je wil wat ik doe.

 

Met drie events dit jaar zie ik wat gebeurt na elke event.

En met het aantal DRIE heb ik van mezelf toestemming gekregen daar wat over te delen. 

 

Want na elk event gebeurde het.

Wow, Wen, wat jij doet wil ik ook. Ik wil ook het podium op. 

Wat doe je dit fantastisch. Ik wil dat ook.

 

Ik laat je. Ga maar. Zal je als je met mij werkt steunen. 

Onderweg kom je het wel tegen. Vroeg of laat. Haal ik je er doorheen.

 

* Dat je bakken vol met kritiek over je heen krijgt. De wie denk je wel niet wie je bent. En je dan overweegt te stoppen.

* Dat gediscussieerd wordt over de naam van het event die je gekozen hebt. En je dan aan jezelf gaat twijfelen. De naam wijzigt. Waarmee je het leven van je volgers leeft. Ik zie het. Gebeurt vaak. Godzijdank kan ik mijn klanten hiervoor behoeden. 

* Mensen die iets vinden van je upsell. Dat je uberhaupt een upsell doet. Want er heerst een ongezonde tegenbeweging om geen upsell te doen. Mag. Maar doe dat dan omdat het je waarde is. Niet om iets te bewijzen. Nergens voor nodig. 

* De energiebal die op je af komt als je op de knop verzenden drukt. En wat je dan terug krijgt.

* De reacties vol met ellende. Ik weet inmiddels veel van mijn volgers terwijl ik er niet om vraag. Wat ze precies mee hebben gemaakt. Waarom ze een allergie hebben, terwijl ik alleen maar vraag om de allergie door te geven. Niet de wat daar achter zit. De mails met, nee ik kom niet, want………

* De commentaren op dat wat ik serveer tijdens events. Je bent nooit de enige die mailt……kun je dat even onthouden?

* Dat je op zo’n dag daadwerkelijk voor een transformatie te zorgen hebt en je daar zelf iets in te doen hebt. Te zijn hebt.Want een event is GEEN workshop. 

* Alle mensen die je kopieren, niet taggen dat jij de inspiratiebron was. Moet je tegen kunnen, want het is vaak gaande. 

* Je leest alles, de mails, het kopieergedrag. De discussies. Dat is energie, tijd. De tijd en energie moet ergens heen kunnen. Sla je de energie op, word je ziek. 

* De afmelders die dan zich zelf een uitzondering vinden en niet mij rechtstreeks mailen of bellen of appen. Wel mijn klanten lastig vallen met DM’s, appjes en bellutjes. 

* De volgers die bij elk event zeggen: nu kan ik niet, bij de volgende ben ik er bij. Moet je tegen kunnen. Want bij de volgende zijn ze er ook niet bij. Je leest en onthoud de berichten wel. 

* Ergens onderweg komt het leven voorbij. Je kan dan niet alles ‘even’ stopzetten. 

 

Je hebt mensen in je leven nodig waar jij op kan leunen. 

Mensen die in staat zijn jou te dragen. Heb je ze niet, regel dat dan onmiddellijk. Want je roept iets op je af bij het organiseren van iets groots of vernieuwends.

 

Je hebt jezelf nodig. 

Als in,  je hebt te organiseren. Mensen te begeleiden die voor je aan het werk gaan. 

Daarvoor MOET je weten wie je bent, waar je voor staat en waar je heen wil. 

 

Dat bij mij het er ‘zo makkelijk’ uit ziet, heet innerlijk werk en ervaring. VOOR ik hier aan begon was ik al ervaren in het organiseren van grote feesten en herdenkingen. Mijn organisatieskills zijn mega on fleak. Mijn wenkbrauwen trouwens ook. 

 

Ik ken mezelf zo goed dat ik precies weet wie ik in te huren heb om mij te helpen. Ik heb de voor mij beste mensen op de voor hun meest fijne plekken staan.

Ik heb een grote steun en bereidwilligheid onder mijn klanten. Zo groot dat het bijna ongemakkelijk wordt voor mij. 

 

En bovenal, ik weet precies waar ik word geraakt door welk commentaar en waar en voor wie dat symbool staat. Dat ik het direct van mij af kan laten glijden. En het gesprek aan kan gaan als IK dat wil. Ik laat mij niet die tent uitlokken. 

Dus.

Als iets er zo makkelijk uit ziet, trap dan niet in bovenstaande valkuil.

Doe het niet alleen. 

Huur mij in. Dat doe je door een matchcall te boeken via deze link:

www.wendymarsman.nl/matchcall